Vi rekrutterer og bemanner spesialister hovedsakelig innen psykiatri, radiologi og psykologi til norske sykehus og institusjoner. Legeformidling AS har lang internkompetanse fra sykehus, helsebemanning og rekruttering.

Legeformidling AS har en omfattende database med spesialister. Dette gjør at vi til enhver tid har god oversikt og kan tilby kvalifiserte spesialister raskt og effektivt.

Kvalitetssikring
Vi er svært nøye med vår kvalitetssikring av våre vikarer. I forbindelse med et vikar- eller rekrutteringsoppdrag vil nødvendige kontroller hos relevante myndigheter bli utført. Det vil bekjentgjøres overfor oppdragsgiver hva som eventuelt finnes.

Kom i kontakt med oss
Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om deres behov og ønsker. Ring oss, eller send oss en henvendelse i kontaktskjemaet til høyre. Vi ser frem til å bistå.

Ved konkrete behov er det fint hvis det spesifiseres varighet, sted, avdeling og kompetansekrav.

LegeformidlingNY.jpg

Spesialister er vår spesialitet

Vi formidler legespesialister og psykologspesialister til sykehus og institusjoner, hovedsakelig innen psykiatri, radiologi og psykologi. Siden vi arbeider med få spesialistgrener har vi god oversikt over tilgjengelig kompetanse på feltene.


Send oss en henvendelse!

Navn:

Telefon:

E-post:

Melding: