Er du vår nye bemanningsansvarlig/bemanningsrådgiver?

Er du flink til å bygge relasjoner og tillit, god på å vekke interesse med dine budskap, og trives i rollen som selger, relasjonsbygger og rådgiver? Hos oss vil du få en unik mulighet til å utfordre deg selv, være med å utvikle selskapet sammen med oss og forme arbeidsmiljøet.

Din rolle i teamet:

Som bemanningsrådgiver vil du ha ansvar for å bemanne spesialsykepleiere, psykolog- og legespesialister til de riktige oppdragene hos våre kunder. Du bidrar til å skaffe nye kandidater og kunder og bygger gode relasjoner til dem, og til våre eksisterende kandidater og kunder. Du har stort engasjement og håndterer store oppdragsmengder og høyt tempo, samtidig som kompetanse, høy kvalitet og profesjonalitet preger ditt arbeid. Du må se muligheter og ha et ønske om å bidra til vekst og utvikling. Du får ansvar for kunder og kandidater innenfor gitte fagfelt og områder og jobber målrettet for at du, teamet og selskapet lykkes. Sammen løser vi stadig større oppdragsmengder i våre team, og sammen bygger vi en organisasjon for å lykkes i en krevende og spennende bransje. Du er en lagspiller, samtidig som du er selvstendig og kan skape og fylle din egen arbeidshverdag.

Dette er deg:

Du er selvstendig, positiv og utadvendt, trives i en travel og aktiv salgshverdag. Du har erfaring fra bemanning/rekruttering av legespesialister, psykologspesialister og/eller sykepleiere til spesialisthelsetjenesten i Norge. Du kan salg, kommunikasjon, forhandlinger og gjerne kompetanse innenfor HR/Personal. Du motiveres av gode resultater, holder oversikt og struktur, og gjør velkvalifiserte vurderinger. Du er motivert og ambisiøs, og jobber like godt selvstendig som i team, og jobber hardt for å nå målene dine. Er arbeidet ditt preget av kvalitet og nøyaktighet? Er du serviceinnstilt og liker å jobbe med mennesker? Har du god forståelse for økonomi og god forretningsforståelse? En oppriktig interesse for helse, salg og kommunikasjon er en fordel. Da er det deg vi søker!

Arbeidsoppgaver:

 • Kunde- og kandidatkontakt via telefon og mail
 • Bemanning av spesialsykepleiere, psykolog- og legespesialister til vikariater i Norge
 • Løse bemanningsbehov for våre samarbeidspartnere
 • Ansvar og oppfølging av vikarer i oppdrag
 • Forhandling og salg
 • Kvalitetssikring og administrative oppgaver knyttet til booking

Kvalifikasjoner:

 • Høyskole-/universitetsutdanning innen helsefag, HR, salg eller administrasjon
 • Erfaring fra bemanning av spesialsykepleiere, psykolog- og/eller legespesialister til spesialisthelsetjenesten
 • Erfaring fra bemanningsbransjen og/eller helsefaglige yrker
 • Gode formuleringsevner på norsk, svensk eller dansk - muntlig og skriftlig
 • Interesse for bemanning og rekruttering, research, administrasjon, salg og kommunikasjon
 • Erfaring fra arbeid i CRM- og ERP-systemer

Hva vi tilbyr:

 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver med mulighet for faglig og personlig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Dynamisk arbeidsmiljø i moderne lokaler på Kalbakken i Oslo
 • Innsats og resultater gir utviklingsmuligheter i Legeformidling

Ønsker du en jobb hvor din innsats vil utgjøre en forskjell i et selskap med store ambisjoner og mål? Da hører vi gjerne snarlig fra deg!

Søknader behandles fortløpende.

Kontakt oss for mer informasjon eller send en søknad med oppdatert CV til nina@legeformidling.no

Researcher/Sourcing/Backoffice

Er du selvstendig, dyktig operativt, er engasjert, har gode salgsegenskaper, har gode kommunikasjonsferdigheter og er flink til å bygge relasjoner? Hos oss vil du få en unik mulighet til å utfordre deg selv, være med å utvikle selskapet sammen med oss, bygge trivsel og forme arbeidsmiljøet.

Vi bemanner legespesialister, hovedsakelig innenfor psykiatri og radiologi, og psykologspesialister til alle helseforetakene og til andre institusjoner i Norge. Legeformidling har siden 2017 hatt rammeavtale med Sykehusinnkjøp HF, og fornyet rammeavtale ble inngått tidligere i år. Vi er i sterk vekst og har en økende oppdragsmengde, og ønsker å styrke våre team. Derfor søker vi engasjerte og motiverte researchere som vil ha ansvar for research og rekruttering av legespesialister som vi bemanner til alle norske sykehus.

Din rolle i teamet:

Du vil utføre arbeidsoppgaver knyttet til research, sourcing, salgsstøtte og bidra til å løse oppdrag i team. Du utfører backoffice funksjoner som booking av reise- og bolig, timelistegodkjenning og lønnsgrunnlag, annonseutforming og annonsering, intervjuer, referansesjekker, kvalitetssikring og møtebooking. Du bidrar til at teamet lykkes med å finne de best kvalifiserte kandidatene, med rett kompetanse til rett oppdrag. Du følger opp eksisterende kandidater og knytter gode relasjoner til nye kandidater. Du skaper struktur og oversikt, har øyne for detaljer og koordinerer research- og rekrutteringsprosesser. Du vil være en nøkkelperson i kontakt med våre kandidater.

Dette er deg:

Du er selvstendig, positiv og utadvendt, knytter lett kontakt med mennesker og trives i en travel og aktiv salgshverdag. Du har erfaring fra bemanningsbransjen, hvor du har jobbet med rekruttering, eller du har helsefaglig bakgrunn. Du kjenner dette markedet og har kompetanse og erfaring fra research eller rekruttering. Dine interesser er innenfor helse og salg, og du har et ønske om å jobbe med bemanning av helsepersonell, og å utvikle deg videre innen dette feltet. Du er motivert og ambisiøs, og jobber like godt selvstendig som i team, og jobber hardt for å nå målene dine. Du liker å jobbe med mennesker og trives med telefonen som arbeidsverktøy. Du holder oversikt og struktur i en hektisk arbeidshverdag. Du finner løsninger og gjør velkvalifiserte vurderinger. Du jobber målrettet og motiveres av gode resultater. Er arbeidet ditt preget av kvalitet og nøyaktighet? Er du serviceinnstilt med god forretningsforståelse? Da er det deg vi søker!

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring fra tilsvarende stillinger
 • Erfaring fra bemanningsbransjen og/eller helsefaglige yrker
 • Erfaring med CRM systemer
 • Høyskole-/universitetsutdanning innen helsefag eller HR
 • Gode formuleringsevner - muntlig og skriftlig
 • God IT og SoMe kompetanse
 • Interesse for research, rekruttering og administrasjon

Ønsker du en jobb hvor din innsats vil utgjøre en stor forskjell i et selskap med store ambisjoner og mål? Da hører vi gjerne fra deg!

Kontakt oss for mer informasjon eller send en søknad med oppdatert CV til nina@legeformidling.no

Kontaktperson:

Nina Bjerke Aune
E-post: nina@legeformidling.no
Telefon: +47 920 50 533


Send oss en henvendelse!

Navn:

Telefon:

E-post:

Melding: