Som spesialist innen psykiatri, radiologi eller psykologi har du den kompetansen som Legeformidling AS er spesialisert på. Vi arbeider med få spesialistgrener og har god oversikt over hvor din kompetanse etterspørres. 

Legeformidling4resized.jpg

Konkurransedyktig
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og bistår med det praktiske rundt reise og opphold for deg som kommer fra for eksempel Sverige, Danmark eller andre europeiske land. Dessuten gir vi veiledning i å søke om norsk autorisasjon og spesialistgodkjenning for de som mangler nødvendig dokumentasjon.

Viktige lenker og annen informasjon
- Spesialister som skal jobbe i Norge
- Hva arbeidsgiverne krever fra leger

Se våre ledige stillinger
- Psykiatere
- Barne- og ungdomspsykiatere
- Radiologer
- Psykologspesialister

 

Kom i kontakt med oss
Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om dine muligheter. Ring oss, eller send oss en henvendelse i kontaktskjemaet til høyre. Vi ser frem til å følge deg videre.

Ved konkrete ønsker ber vi deg spesifisere periode, arbeidstid og kompetanse. Videre må vi vite om du har norsk autorisasjon og norsk spesialistgodkjenning.

Profesjonelt og personlig

Hos oss blir du ikke et nummer i rekken. Vi samarbeider nært og personlig med spesialistene i porteføljen vår. Presist og profesjonelt finner vi solide, fleksible løsninger.


Send oss en henvendelse!

Navn:

Telefon:

E-post:

Melding: