Er du vår nye bemanningsrådgiver?

Er du selvstendig, dyktig operativt, engasjert, har gode salgsegenskaper, er god på kommunikasjon og er flink til å bygge relasjoner? Hos oss vil du få en unik mulighet til å utfordre deg selv, være med å utvikle selskapet sammen med oss, bygge trivsel og forme arbeidsmiljøet.

Din rolle i teamet:

Du vil ha ansvar for arbeidsoppgaver knyttet til bemanning og oppdragsløsning i team. Sammen løser vi stadig større oppdragsmengder med høyt tempo og stort engasjement, samtidig som kompetanse, høy kvalitet, og profesjonalitet preger vårt arbeid. Du må se muligheter og ha et ønske om å bidra til å skape vekst. Du får ansvar for å følge opp eksisterende kunder og kandidater innenfor gitte segmenter, og vil knytte gode relasjoner til nye kunder og kandidater. Din hovedoppgave er å finne og bemanne de rette kandidatene til de riktige oppdragene for våre kunder.

Dette er deg:

Du er selvstendig, positiv og utadvendt, og trives i en travel og aktiv salgshverdag. Du har erfaring fra bemanningsbransjen, hvor du har jobbet med bemanning, for eksempel som rådgiver med kundeansvar, eller du har helsefaglig bakgrunn. Du kjenner dette markedet og har kompetanse og erfaring fra bemanning av helsepersonell. Dine interesser er innenfor helse og salg, og du har et sterkt ønske om å jobbe med bemanning av helsepersonell, og å utvikle deg videre innen dette feltet. Du er motivert og ambisiøs, og jobber like godt selvstendig som i team, og jobber hardt for å nå målene dine. Er arbeidet ditt preget av kvalitet og nøyaktighet? Er du serviceinnstilt med god forretningsforståelse? Da er det deg vi søker!

Arbeidsoppgaver:

 • Kunde- og kandidatkontakt via telefon og mail
 • Bemanning av psykolog- og legespesialister til vikariater i Norge
 • Løse bemanningsbehov fra våre samarbeidspartnere
 • Ansvar for dine vikarer
 • Forhandling og salg
 • Kvalitetssikring og administrative oppgaver knyttet til booking

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring fra tilsvarende stillinger
 • Erfaring fra bemanningsbransjen og/eller helsefaglige yrker
 • Høyskole-/universitetsutdanning innen helsefag, salg eller HR
 • Gode formuleringsevner - muntlig og skriftlig
 • Interesse for bemanning og rekruttering

Hva vi tilbyr:

 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver med mulighet for faglig og personlig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Dynamisk arbeidsmiljø i moderne lokaler på Kalbakken i Oslo
 • Innsats og resultater gir utviklingsmuligheter i Legeformidling

Ønsker du en jobb hvor din innsats vil utgjøre en forskjell i et selskap med store ambisjoner og mål? Da hører vi gjerne fra deg! 

Kontakt oss for mer informasjon eller send en søknad med oppdatert CV til nina@legeformidling.no

Researcher/Sourcing/Backoffice

Er du selvstendig, dyktig operativt, er engasjert, har gode salgsegenskaper, har gode kommunikasjonsferdigheter og er flink til å bygge relasjoner? Hos oss vil du få en unik mulighet til å utfordre deg selv, være med å utvikle selskapet sammen med oss, bygge trivsel og forme arbeidsmiljøet.

Vi bemanner legespesialister, hovedsakelig innenfor psykiatri og radiologi, og psykologspesialister til alle helseforetakene og til andre institusjoner i Norge. Legeformidling har siden 2017 hatt rammeavtale med Sykehusinnkjøp HF, og fornyet rammeavtale ble inngått tidligere i år. Vi er i sterk vekst og har en økende oppdragsmengde, og ønsker å styrke våre team. Derfor søker vi engasjerte og motiverte researchere som vil ha ansvar for research og rekruttering av legespesialister som vi bemanner til alle norske sykehus.

Din rolle i teamet:

Du vil utføre arbeidsoppgaver knyttet til research, sourcing, salgsstøtte og bidra til å løse oppdrag i team. Du utfører backoffice funksjoner som booking av reise- og bolig, timelistegodkjenning og lønnsgrunnlag, annonseutforming og annonsering, intervjuer, referansesjekker, kvalitetssikring og møtebooking. Du bidrar til at teamet lykkes med å finne de best kvalifiserte kandidatene, med rett kompetanse til rett oppdrag. Du følger opp eksisterende kandidater og knytter gode relasjoner til nye kandidater. Du skaper struktur og oversikt, har øyne for detaljer og koordinerer research- og rekrutteringsprosesser. Du vil være en nøkkelperson i kontakt med våre kandidater.

Dette er deg:

Du er selvstendig, positiv og utadvendt, knytter lett kontakt med mennesker og trives i en travel og aktiv salgshverdag. Du har erfaring fra bemanningsbransjen, hvor du har jobbet med rekruttering, eller du har helsefaglig bakgrunn. Du kjenner dette markedet og har kompetanse og erfaring fra research eller rekruttering. Dine interesser er innenfor helse og salg, og du har et ønske om å jobbe med bemanning av helsepersonell, og å utvikle deg videre innen dette feltet. Du er motivert og ambisiøs, og jobber like godt selvstendig som i team, og jobber hardt for å nå målene dine. Du liker å jobbe med mennesker og trives med telefonen som arbeidsverktøy. Du holder oversikt og struktur i en hektisk arbeidshverdag. Du finner løsninger og gjør velkvalifiserte vurderinger. Du jobber målrettet og motiveres av gode resultater. Er arbeidet ditt preget av kvalitet og nøyaktighet? Er du serviceinnstilt med god forretningsforståelse? Da er det deg vi søker!

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring fra tilsvarende stillinger
 • Erfaring fra bemanningsbransjen og/eller helsefaglige yrker
 • Erfaring med CRM systemer
 • Høyskole-/universitetsutdanning innen helsefag eller HR
 • Gode formuleringsevner - muntlig og skriftlig
 • God IT og SoMe kompetanse
 • Interesse for research, rekruttering og administrasjon

Ønsker du en jobb hvor din innsats vil utgjøre en stor forskjell i et selskap med store ambisjoner og mål? Da hører vi gjerne fra deg!

Kontakt oss for mer informasjon eller send en søknad med oppdatert CV til nina@legeformidling.no

Kontaktperson:

Nina Bjerke Aune
E-post: nina@legeformidling.no
Telefon: +47 920 50 533


Send oss en henvendelse!

Navn:

Telefon:

E-post:

Melding: